Nieuws


Trossen los van vernieuwde website kustwacht.nl

31-05-2022    15:44 uur

Na een uitgebreid vernieuwingstraject is onze website kustwacht.nl weer van deze tijd. We hebben veel aandacht besteed aan een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook hebben we alle informatie gecontroleerd, actueel gemaakt en herschreven waar nodig. Daarnaast maken we meer gebruik van foto’s.

De Kustwacht heeft een nieuwe website.

Doelgroepen bedienen

De gemoderniseerde website biedt ons meer opties om informatie af te stemmen op doelgroepen en in te spelen op ontwikkelingen. We hebben de website toegankelijk gemaakt voor iedereen. Ook ondersteunt de nieuwe website beter onze afdeling Operaties, bijvoorbeeld tijdens incidenten.

Feedback

Nog niet alle informatie is over van de oude website. De komende tijd werken we hier nog aan. De website is uitgebreid getest, maar het kan natuurlijk zijn dat er nog fouten op pagina’s staan of dat er iets niet werkt. Dit horen we uiteraard graag. Dat kan via ons contactformulier of mail het naar communicatie@kustwacht.nl.

De nieuwe website past zich aan het scherm van de bezoeker aan.

Raadhuis

Na het doorlopen van een aanbestedingsprocedure is vorig jaar aan het communicatiebureau RAADHUIS in Alkmaar de opdracht gegund. De opdracht omvat het compleet vernieuwen van de website, het beheer en onderhoud voor de komende drie jaar. Met deze vernieuwde website voldoen we aan wetgeving en aan toegankelijkheidseisen.

Project met impact

“Wij zijn ontzettend trots dat we samenwerken met Kustwacht Nederland. Het liefst werken we aan projecten die impact maken. De website van Kustwacht Nederland heeft een belangrijke rol in de informatievoorziening voor verschillende doelgroepen op de Nederlandse wateren. Daarnaast is het altijd fijn om samen te werken met een partij uit de regio (Kop van Noord-Holland) die dezelfde taal spreekt!” aldus projectmanager Danny de Boer van Raadhuis.

Meer nieuws

Informatie speciaal voor

Terug naar boven