Pers

Deze perspagina biedt informatie voor de media zoals wie zijn onze persvoorlichters, onze persberichten, een beeldbank en een contactformulier. Tijdens incidenten en calamiteiten is de persvoorlichter te bereiken via +31 (0) 223 - 54 24 00. Vul voor interviewverzoeken en beleidsmatige onderwerpen het formulier in. We nemen dan contact zo snel mogelijk contact op.

Vragenformulier voor de media

Persvoorlichters

Tijdens lopende incidenten en calamiteiten is onze persvoorlichter van dienst 24/7 te bereiken via +31 (0) 223 – 54 24 00. Volg ons ook op Twitter voor nieuws en updates tijdens incidenten. Heb je een foto nodig van een woordvoerder voor bijvoorbeeld een telefonisch interview tijdens een televisie-uitzending? Klik op de foto om deze te downloaden.

Algemene vragen

De pers kan voor algemene vragen en verzoeken het formulier invullen of mailen naar: communicatie@kustwacht.nl (behandeld tijdens werkdagen).

Lana van den Berg
Lana van den Berg
Daniëlle van Hoek
Daniëlle van Hoek
Ron van Corstanje
Ron Corstanje
Jan Hansen
Jan Hansen
Denice Blok
Denice Blok
Edwin Granneman
Edwin Granneman

Persberichten

Voorwaarden gebruik foto’s beeldbank

Afbeeldingen in de beeldbank zijn vrij te gebruiken met eventueel vermelde naamgeving. Dit staat per foto vermeld.

Vragen van de media

Gebruik voor vragen over bijvoorbeeld de Kustwachtorganisatie, beleid, specifieke onderwerpen, opnames of interviews onderstaand formulier. Afdeling Communicatie neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)

Informatie speciaal voor

Terug naar boven