Pers

Deze perspagina biedt informatie voor de media zoals wie zijn onze persvoorlichters, onze persberichten, een beeldbank en een contactformulier. Tijdens incidenten en calamiteiten is de persvoorlichter te bereiken via +31 (0) 88- 950 2222. Vul voor interviewverzoeken en beleidsmatige onderwerpen het formulier in. We nemen dan contact zo snel mogelijk contact op.

Vragenformulier voor de media

Persvoorlichters

Tijdens lopende incidenten en calamiteiten is onze persvoorlichter van dienst 24/7 te bereiken via +31 (0) 88- 950 2222. Volg ons ook op Twitter voor nieuws en updates tijdens incidenten. Heb je een foto nodig van een woordvoerder voor bijvoorbeeld een telefonisch interview tijdens een televisie-uitzending? Klik op de foto om deze te downloaden.

Algemene vragen

De pers kan voor algemene vragen en verzoeken het formulier invullen of mailen naar: communicatie@kustwacht.nl (behandeld tijdens werkdagen).

Daniëlle van Hoek
Daniëlle van Hoek
Jan Hansen
Jan Hansen
Denice Blok
Denice Blok
Edwin Granneman
Edwin Granneman

Persberichten

Voorwaarden gebruik foto’s beeldbank

Afbeeldingen in de beeldbank zijn vrij te gebruiken met vermelding Kustwacht Nederland. Indien een fotograaf vermeld moet worden, staat dit bij de desbetreffende foto.

Vragen van de media

Gebruik voor vragen over bijvoorbeeld de Kustwachtorganisatie, beleid, specifieke onderwerpen, opnames of interviews onderstaand formulier. Afdeling Communicatie neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie speciaal voor

Terug naar boven