Kennismaking directeuren Kustwacht en KNRM

Zowel de Kustwacht als de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) hebben sinds kort een nieuwe directeur. Jan van Zanten is sinds eind mei de Directeur Kustwacht en Jacob Tas is sinds juni de directeur van de KNRM. Tijdens een periodiek overleg hebben ze vandaag in IJmuiden kennis met elkaar gemaakt. De KNRM is voor de Kustwacht één van de belangrijkste samenwerkingspartners. De KNRM heeft langs de hele kust reddingboten klaar liggen die uitvaren in opdracht van de Kustwacht. Dit met name voor zoek- en reddingsacties op het water.

Beide directeuren kijken uit naar een intensieve samenwerking waarbij de krachten verder worden gebundeld naar een optimale dienstverlening bij noodsituaties.

Jacob Tas (l.) en Jan van Zanten

 

 

 

Deel deze pagina
Zowel de Kustwacht als de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) hebben sinds kort een nieuwe directeur. Jan van Zanten is sinds eind mei de Directeur Kustwacht en Jacob Tas is sinds juni de directeur van de KNRM. Tijdens een periodiek overleg hebben ze vandaag in IJmuiden kennis met elkaar gemaakt. De KNRM is voor de Kustwacht één van de belangrijkste samenwerkingspartners. De KNRM heeft langs de hele kust reddingboten klaar liggen die uitvaren in opdracht van de Kustwacht." data-share-imageurl="">